1. Identificació del titular i objecte

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informem de les dades següents:

  • Titular del web www.alboslaw.com en endavant el lloc web: ALBOSLAW SLP (d’ara endavant “ALBOSLAW” o “el titular”)
  • NIF: B-67948471  
  • Domicili social: C/ Ali Bei n. 137 (Àtic 3) de Barcelona.
  • Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona

Podreu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@alboslaw.com o mitjançant el següent número de telèfon +34 659 735 654

Les presents condicions regulen l’accés i la navegació dels usuaris a través del present lloc web. Mitjançant la vostra visita, vostè accepta aquestes condicions. El titular podrà modificar en qualsevol moment el contingut i la finalitat d’aquest lloc web, així com de les condicions.

Un usuari es considera la persona que visita el nostre lloc web, i per tant, accepta aquestes condicions.

Adicionalment, proporcionem informació sobre els drets i les obligacions dels usuaris en relació amb la navegació a través del nostre lloc web, així com les responsabilitats que es puguin derivar.

2. Regles d’ús del lloc web

L’usuari es compromet a no utilitzar el lloc web o els seus continguts amb finalitats il·legals o no autoritzades, i fer-ne un ús conforme a aquestes condicions generals, sent les conseqüències de la seva actuació de la seva exclusiva responsabilitat.

Aquesta responsabilitat s’estén a la informació aportada per l’usuari en qualsevol moment, i en especial, en el moment de dur a terme, si cal, el registre al lloc web. En cas que se us proporcioni una contrasenya d’accés, l’usuari serà responsable del seu ús diligent i confidencial.

3. Propietat intel·lectual i industrial

ALBOSLAW és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial d’aquesta pàgina web (i continguts publicats a les seves xarxes socials), o si escau, compta amb les llicències corresponents sobre els drets d’explotació de propietat intel·lectual i industrial del lloc web, així com dels elements continguts a la mateixa (a títol enunciatiu: imatges, textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, etc.).

Queden reservats tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts del lloc web i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir, per qualsevol mitjà i sota qualsevol forma, la totalitat o part dels continguts inclosos al lloc web.

L’usuari respectarà els drets de propietat intel·lectual i industrial, i només podrà utilitzar els continguts del lloc web dins d’un àmbit domèstic i mai amb finalitats públiques o comercials, sense l’autorització expressa i per escrit d’ALBOSLAW.

4. Enllaços

La presència d’enllaços de tercers al lloc web no constitueix activitat publicitària o recomanació per a la utilització del lloc web del tercer, o la possible contractació de serveis o productes que s’ofereixin a la destinació.

El titular no assumeix cap tipus de responsabilitat relacionada amb el contingut, pràctiques o disponibilitat dels llocs web tercers.

El titular podria posar a disposició dels usuaris enllaços als seus perfils de xarxes socials. El titular no manté cap mena de relació amb aquestes plataformes i no comparteix informació privada amb ells sobre els seus usuaris. L’accés a aquestes xarxes socials a través del lloc web podria implicar l’autenticació de l’usuari en aquesta xarxa social, i no per tant ALBOSLAW aquest entorn.

5. Xarxes socials

L’usuari es compromet a no utilitzar els perfils en xarxes socials d’ALBOSLAW, així com els continguts en aquests publicats amb finalitats il·legals o no autoritzades, respectant els establerts en aquestes condicions i en la mateixa plataforma de la xarxa social, sent les conseqüències de la seva actuació de la seva responsabilitat exclusiva.

En particular, el titular no serà responsable de qualsevol contingut o material no publicat directament per ell, i en la mesura del possible, tan aviat com tingui coneixement d’un contingut contrari a la normativa vigent, es compromet a retirar-lo a la més aviat possible.

6. Confidencialitat i protecció de dades personals

El titular tractarà les dades personals que ens faciliti a través de la vostra navegació a través del lloc web, de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Per a més informació, consulteu la política de privadesa.

El titular utilitza cookies en aquest lloc web. Per a més informació, consulteu la política de cookies.

7. Responsabilitat

El titular s’eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de qualsevol dany que pogués patir l’usuari, o en conseqüència qualsevol tercer, produït per l’accés i la utilització del lloc web, per la impossibilitat d’accés, per confiar en la informació facilitada en el mateix o en accedir a terceres pàgines objecte de reenviament.

El titular no serà responsable dels danys produïts per qualsevol que infringeixi aquestes condicions o els sistemes de seguretat del lloc web.

El titular no serà responsable dels continguts publicats o emmagatzemats en qualsevol mitjà posat a disposició de lusuari al lloc web. No obstant això, tan aviat com tingui coneixement d’un contingut contrari a la normativa vigent, es compromet a retirar-lo el més aviat possible.

El titular no serà responsable dels possibles errors a la pàgina web, de virus i/o altres components nocius i de les circumstàncies de força major que influeixin en la continuïtat del lloc web o puguin causar danys als usuaris.

En qualsevol cas, ALBOSLAW ha realitzat tots els esforços necessaris per mantenir el lloc web actualitzat, amb una informació fiable i de qualitat, així com segur i en continu funcionament, adoptant totes les mesures necessàries des del punt de vista juridicoorganitzatiu i tècnic.

En cas que l’usuari consideri que hi ha al lloc web algun contingut que pogués ser contrari a la legalitat, o tingui sospites de l’incompliment d’algun dels punts d’aquestes condicions, us regim que ho notifiqueu de forma immediata mitjançant les vies de contacte establertes.

8. Llei aplicable i jurisdicció 

Per a la resolució de qualsevol qüestió litigiosa relacionada amb aquest lloc web, serà daplicació la legislació espanyola vigent en el moment del litigi, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

9. Suspensió del lloc web 

ALBOSLAW podrà en qualsevol moment suspendre el funcionament del seu lloc web, amb o sense notificació prèvia, i sense que l’usuari tingui possibilitat d’exigir cap indemnització per aquesta causa.

Última actualització: 14/02/22